Андрій Авторгов відновлює свою діяльність

Андрій Авторгов відновлює свою діяльність

Сьогодні вранці приватний виконавець Андрій Авторгов оголосив про відновлення своєї діяльності. Про це він повідомив в соціальній мережі Facebook – “Я почну свою діяльнсть без реєстру і АСВП. Закон мені це дозволяє”.

Нагадаємо, на початку цього року приватний виконавець А. Авторгов успішно виконав рішення суду, яке органи ДВС “не могли” виконати протягом багатьох років. Боржником виявився один з комерційних банків з російським капіталом. Тоді виконавець повідомив що “об’єкт на стопі”, кажучи про існування протиправних механізмів блокування виконання рішень судів в Україні. У травні Мін’юст припинив діяльність Авторгова, що було успішно оскаржено в суді. Однак, Мін’юст не поновлює його діяльність пояснюючи це відсутністю технічної можливості.

“У вас буде перший в Україні автономний приватний виконавець. А припинити ви мене не зможете, по тій простій причині що у Реєстрі приватних виконавців, незважаючи на рішення суду я і так є припиненим. Гарного дня” – додає А. Авторгов звертаючись до заступника міністра юстиції Світлани Глущенко.

Долучайтесь до нас у Facebook!

Поширити?